Νέα κόντρα: Η Eυδοκία Ρουμελιώτη «αδειάζει» τον Κιμούλη

«Έκανα τρομακτική υπομονή»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι έχει πολύ κακή σχέση με κάποιον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε συνεργασία της στο θέατρο, η οποία είχε άδοξο τέλος. Όλοι κατάλαβαν ότι φωτογραφίζει τον Γιώργο Κιμούλη με τον οποίο είχε δουλέψει μαζί το 2006. Πώς «δένουν» τα στοιχεία; 

Μετά από ερώτηση αν της έχει τύχει να είναι σε παράσταση όπου να εισπράττει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και να παρακαλά να τελειώσει, η Ευδοκία Ρουμελιώτη απάντησε:

«Μόνο σε μία παράσταση έχει συμβεί αυτό που δεν την ολοκλήρωσα τη σεζόν κι έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή. Δεν γινόταν, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε, οπότε έγινε αντικατάσταση. Ήμασταν δύο άτομα, οπότε δεν υπήρχε σωτηρία. Νομίζω ότι ήμουν άτυχη με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξαναέκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Ποτέ! Δεν υπήρχε περίπτωση! Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δε θα ήθελα».

Το 2007 η γνωστή ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στο womenonly και τον Δημήτρη Μαυρίδη και είχε μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρηση της από την παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Γιώργο Κιμούλη. 

«Θα έλεγα ότι και πρόβλημα υγείας να μην είχα, δύσκολα θα άντεχα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον κ. Κιμούλη. Ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες της συνεργασίας μας υπήρξαν πολύ δύσκολες για μένα. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα έτσι όπως τελείωσε και περισσότερο πικράθηκα Πάντα όταν ξεκινάω κάτι με τις καλύτερες διαθέσεις κι έπειτα τελειώνει για διάφορους λόγους, αυτό με πικραίνει... Απλώς θα σας πω ότι δεν ταίριαξαν καθόλου οι χημείες μας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top