Χρήστος Χολίδης: To τρομακτικό περιστατικό που έζησε!

Η Φαίη Σκορδά έμεινε άναυδη

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για όλα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη, όταν άκουσε τις περιγραφές του τραγουδιστή για ένα συγκεκριμένο περιστατικό με παπαράτσι τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Μετά από ερώτηση σχετικά με τη σχέση που έχει ο Χρήστος Χολίδης με τους παπαράτσι και τη δημοσιότητα γενικώς, ο τραγουδιστής αποκάλυψε τα εξής:

«Έχω σταματήσει αυτοκίνητο που με παρακολουθούσε γιατί δεν ήξερα ποιος είναι. Δεν ξέρεις ποιος σε παρακολουθεί, γιατί είμαστε και μέσα στη νύχτα. Θυμάμαι είχα κατέβει κάτω και πήγα στο αυτοκίνητο να τον βγάλω έξω. Έβλεπα ένα κόκκινο αυτοκίνητο πίσω μου, σταματάω να πάρω καφέ, συνεχίζω στο δρόμο μου και τον βλέπω από πίσω. Στρίβω σε ένα στενό που δεν μπορούσε να φύγει, σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατέβηκα. Άνοιξε το παράθυρο και μου λέει… φωτογράφος. Μετά γίναμε γνωστοί.

Το χειρότερο ήταν όταν ήμουν πιτσιρικάς σε ένα καφέ στη Γλυφάδα και έρχεται ένας μεγάλος σε ηλικία μέσα στα μούτρα μου -παπαράτσι μάλλον- και άρχισε να μου λέει πού μένω και πού πηγαίνω στη Γλυφάδα. Σοκαρίστηκα! Ήξερε τα πάντα για μένα κι εγώ δεν τον ήξερα. Τον έβγαλα έξω. Ήταν το 2007-8. Τρόμαξα πάρα πολύ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top