Γέννησε η Meghan Markle;

Τι συνέβη και όλοι αναστατώθηκαν;

Η πρώτη φωτογραφία της Meghan Markle από το μαιευτήριο!

Η Meghan Markle έχει «εξαφανιστεί» εδώ και 40 ημέρες. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 19 Μαρτίου. Οι πληροφορίες σχετικά με τη γέννηση του παιδιού της είναι ασαφείς και αυτό ταράζει ιδιαίτερα τους fans της βασιλικής οικογένειας!

Όμως ένα απρόσμενο γεγονός που συνέβη έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η Meghan γεννάει από στιγμή σε στιγμή. Συγκεκριμένα οι royal fans ήταν σε επιφυλακή μιας και ένα ασθενοφόρο εμφανίστηκε στο νέο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan , προκαλώντας έναν μικρό πανικό.

Η νότια κεντρική υπηρεσία ασθενοφόρων πάντως έσπευσε να διαψέυσει κάθε φημολογία, μιας και το ασθενοφόρο στην περιοχή ήταν ενός οδηγού υπό εκπαίδευση το οποίο έκανε τη βάρδιά του στο Windsor. Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, η υπηρεσία έκανε την εξής δήλωση:

«Η υπηρεσία μας θα συνεχίζει να φροντίζει όλους τους ασθενείς του Windsor με τον συνήθη τρόπο. Δεν είναι εφικτό να σχολιάζουμε κάθε κίνηση ασθενοφόρων μας γύρω από το Windsor και η ιδιωτικότητα όλων των ασθενών πρέπει να είναι σεβαστή».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top