Σάββας Πούμπουρας: Πασχαλινή απόδραση στο Μαρόκο με τη σύζυγό του

Ζουν μία αξέχαστη αφρικανική εμπειρία!

Εξωτικούς προορισμούς επέλεξαν να επισκεφτούν φέτος το Πάσχα οι περισσότεροι celebrities της ελληνικής showbiz. Μπορεί κάθε χρόνο η Μύκονος να έχει την τιμητική της αλλά φέτος οι περισσότεροι διάσημοι… την πρόδωσαν!

Μέσα σ’ αυτούς είναι και ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του Αρετή Θεοχαρίδη, οι οποίοι βρίσκονται ήδη από προχθές στο μαγευτικό Μαρόκο μαζί με καλούς τους φίλους. Ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη γυναίκα του απολαμβάνουν στο έπακρο τον έρωτά τους και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 

Βόλτες σε μαγευτικούς καταράκτες και φωτογραφήσεις στα πιο ωραία σημεία της «κόκκινης πόλης» είναι μερικές από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες μακριά από τους έντονους ρυθμούς ζωής της Αθήνας και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο Σάββας Πούμπουρας ως γνωστός λάτρης των social media, ενημερώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τους followers του για τις αξέχαστς στιγμές που περνούν στο Μαρακές. Τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει «κόβουν» την ανάσα και όπως είναι αναμενόμενο, τα likes «πέφτουν βροχή»!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top