Δείτε αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Νατάσας Μποφίλιου

Έγινε το περασμένο φθινόπωρο υπό άκρα μυστικότητα

Δείτε φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της

Με αφορμή τα 35α γενέθλιά της, η Νατάσα Μποφίλιου πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως έγραψε η τραγουδίστρια στoν προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: «Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα...

Νατάσα Μποφίλιου: Πώς έχασε 10 κιλά;

Η εξομολόγηση της Μποφίλιου για τον άνδρα της: «Τον είχα βάλει στο μάτι...»

Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό...

Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη!»

Η φωτογραφία μοιάζει σαν να είναι από την προετοιμασία της νύφης πριν την εκκλησία, με τη Νατάσα Μποφίλιου να είναι πολύ, πολύ όμορφη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα... Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό... Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top