Η Ηλιάδη απαντά στην πρώην πεθερά της: Δε σχολιάζω όσα λέγονται από...

Ο πόλεμος της τραγουδίστριας με τη μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου συνεχίζεται

Όλο και μεγαλύτερες διστάσεις παίρνει ο χωρισμός της Αγγελικής Ηλιάδη από τον Σάββα Γκέντσογλου. «Λάδι στη φωτιά» έριξε η μητέρα του ποδοσφαιριστή, η οποία μιλώντας στο περιοδικό «YouWeekly», άφησε να εννοηθεί ότι η σχέση της με τη νύφη της δεν ήταν και η καλύτερη.

Μητέρα Γκέντσογλου: «Η Αγγελική Ηλιάδη εκμεταλλεύτηκε τον Σάββα!»

Η Αγγελική Ηλιάδη «έλυσε» τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά on camera για τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα. «Είμαι καλά, ετοιμάζω να βγω να τραγουδήσω σε λίγο… Αυτή η χρονιά είχε τις δυσκολίες της, όλα αυτά που πέρασα με την υγεία μου. Όμως, όλα καλά ευτυχώς!
Δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι από την συνέντευξη που παραχώρησε η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου. Δε σχολιάζω πράγματα που λέγονται από ανθρώπους που είτε δεν με γνωρίζουν προσωπικά είτε από ανθρώπους που δεν είναι στην οικογένειά μου μέσα. Εγώ έχω πάει δυο καλοκαίρια των πέντε χρονών γιο μου, στην γιαγιά του για να την δει! Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα, δε θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας», είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου είχε αναφέρει μιλώντας στο περιοδικό ότι είχε προειδοποιήσει τον γιο της να μην «μπλέξει» με την τραγουδίστρια, αλλά εκείνος δεν την άκουσε.

«Παλιά τού είπα σαν μάνα, επειδή ήταν μικρός και στην αρχή της καριέρας του: "Όποτε θες παντρεύεσαι". Άφησε πίσω την καριέρα του − είναι καλά αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα− και έμπλεξε με παιδιά. Του είπα πολλές φορές "πρόσεξε", δεν με άκουσε. Άμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Κυριακή 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top