Αύριο η συζήτηση της αγωγής Αγγελίδη-Τι δήλωσε στο star.gr o δικηγόρος του

"Ο οδηγός άλλαξε δύο λωρίδες" ανέφερε χαρακτηριστικά

Αύριο, Δευτέρα συζητείται η αγωγή που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για το τροχαίο ατύχημα που είχε τα Χριστούγεννα του 2018. 

Στην αγωγή των 16 σελίδων ο γνωστός παρουσιαστής περιγράφει λεπτό- λεπτό τη στιγμή του τροχαίου παραμονές Χριστουγέννων  στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

«Το λεωφορείο χωρίς καμία προειδοποίηση επιχείρησε να διασχίσει κάθετα  όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας. Προσπάθησε να περάσει δηλαδή από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα .Κάνοντας ο οδηγός αυτή την κίνηση κατέλαβε όλο το πλάτος του δρόμου.  Λόγω του μεγάλου μήκους του λεωφορείου -η λεγόμενη φυσαρμόνικα -στέρησε σε μένα που οδηγούσα την μηχανή μου την οποιαδήποτε δυνατότητα διαφυγής. Για λίγα εκατοστά δεν μπόρεσα να περάσω για να σωθώ η μηχανή ανετράπη και πήρε φωτιά.

Στην αγωγή τους τόσο ο παρουσιαστής όσο και η σύζυγος του περιγράφουν τον Γολγοθά που περνούν από εκείνη την ημέρα με τα δεκάδες χειρουργεία τα κέντρα αποκατάστασης ..Έχω γίνει φυτό πια καταλήγει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και ζητά την αποζημίωση μαμούθ καθώς αδυνατεί πλέον να εργαστεί» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή. 

Στη δήλωση στο star.gr και την Τασούλα Παπανικολάου o δικηγόρος της οικογένειας Αγγελίδη κ.Αγαμέμνων  Τάτσης  υποστηριζει ότι το ατυχημα συνεβη με  αποκλειστική υπαιτιότητα του οδηγού του αστικού λεωφορείου  ο οποίος  άλλαξε δυο λωρίδες φράζοντας την πορεία του παρουσιαστή ο οποιος δεν είχε και καμια δυνατότητα αντίδρασης παρά το ότι προσπάθησε αν αποφύγει τη σύγκρουση .Άλλωστε όπως αποδείχθηκε το λεωφορείο δεν ακολουθούσε την πορεία που προβλέπει το δρομολόγιο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top