O Denzel Washington στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων!

Για τα γυρίσματα της ταινίας του γιου του

Ο Denzel Washington βρέθηκε στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «Born to be murdered» στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του, John David Washington.

«Τα γυρίσματα γίνονται στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και αυτή τη στιγμή βρίσκονται προς το τέλος τους. Στη διάρκεια των γυρισμάτων ο πατέρας του πρωταγωνιστή μάς τίμησε με την παρουσία του για δύο μέρες το χωριό μας ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα. Απλός και προσηνής ο Denzel Washington, καθώς και η γυναίκα του κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού μας και παρακολούθησαν τα γυρίσματα στα οποία ο γιος τους πρωταγωνιστούσε. 

Περπάτησαν στα καλντερίμια του χωριού μας και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα στην πλατεία του Τσεπελόβου. Με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φερεντίνος στο epiruspost.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το «Born to be murdered» γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, ενώ στις 10 και 11 Μαρτίου είχαν κλείσει οι δρόμοι στο Σύνταγμα για τα γυρίσματα στην Αθήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top