William o… άτακτος – Απάτησε την Kate Middleton όσο ήταν έγκυος;

Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου;

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στο Μπάκιγχαμ οι φήμες τα τελευταία 24ώρα που θέλουν τον πρίγκιπα William να έχει απατήσει την Kate Middleton, όταν εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Louis.

Η φήμη της «πριγκιπικής» απιστίας του William με τη φίλη της πριγκίπισσας, Rose Hanbury, συζητιέται στα βρετανικά αριστοκρατικά σαλόνια εδώ κι έναν χρόνο, όπως σημειώνει η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Daily Beast». Για αυτό και η Kate έχει ζητήσει από τον William να κόψει κάθε επαφή μαζί της, όπως έχει κάνει και η ίδια!

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο το πριγκιπικό ζεύγος παρουσίασε το τρίτο του παιδί στα ΜΜΕ /Φωτογραφία AP Images

Η αινιγματική απάντηση της Kate Middleton για την τέταρτη εγκυμοσύνη

Η Kate Μiddlenton έκλεψε την παράσταση

Η Rose με την Kate σε κάποιο αριστοκρατικό event

Η πέτρα του σκανδάλου
Η κυρία που εμφανίζεται ως το... τρίτο πρόσωπο είναι η Rose Hanbury και είναι 32 ετών. Αν και πρώην μοντέλο, είναι και η ίδια αριστοκράτισσα, για την ακρίβεια μαρκησία, πολύ καλή φίλη της Kate και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Norfolk. Μάλιστα, είναι παντρεμένη με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της μαρκήσιο του Cholmondeley.

Θα κινηθεί νομικά το παλάτι;
Όπως ήταν αναμενόμενο, η φήμη έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο βρετανικό παλάτι, καθώς ξύπνησαν μνήμες από την εποχή του σκανδάλου της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Camilla Parker Bowles, ενώ ήταν παντρεμένος με την Diana.

Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στη σειρά «The Crown»

Οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά κι έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν νομικά σε βάρος των σκανδολοθηρικών δημοσιευμάτων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top