Η αινιγματική απάντηση της Kate Middleton για την τέταρτη εγκυμοσύνη

Τι είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος

Από πρόσφατη εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό gala

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τη γέννηση του μικρότερου παιδιού τους, του πρίγκιπα Louis, ωστόσο οι θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους έχουν κιόλας αρχίσει να αναρωτιούνται αν θα προστεθεί σύντομα κι άλλο παιδάκι στην οικογένεια.

Όταν λοιπόν η Kate Middleton ρωτήθηκε αν άλλο ένα βασιλικό μωρό «είναι ήδη στον δρόμο», έδωσε μια αινιγματική απάντηση.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ ρωτήθηκε από το πλήθος κατά την παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στην πόλη Ballymena, στη Βόρεια Ιρλανδία, αν τα μέλη της οικογένειάς της γίνουν έξι.

Πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε κέντρο φροντίδας παιδιών στο Kennington του Λονδίνου /Φωτογραφία AP Images

Σύμφωνα με την Daily Express, η 37χρονη Kate είπε: «Νομίζω ότι ο William θα αγχωθεί λίγο!», ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στο τι εννοούσε.

Όπως όμως ανέφερε κάποιος από το πλήθος, ο οποίος βρισκόταν εκεί με τον 5 μηνών γιο του, η πριγκίπισσα Catherine του είπε ότι σκέφτεται να κάνει κι άλλο παιδί και δεν το έχει αποκλείσει, φουντώνοντας έτσι τις φήμες ότι μπορεί να είναι έγκυος.

Για την ώρα, το σίγουρο είναι πως ένα βασιλικό μωρό έρχεται σύντομα και μάλιστα μέσα στον επόμενο μήνα. Αυτό δεν είναι άλλο από το μωρό που περιμένουν ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top