Λάουρα Νάργες: Έβαψε τα μαλλιά της - Τολμηρή επιλογή!

Σας αρέσουν;

Δείτε στο βίντεο τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο

Μια φορά κι έναν καιρό η Λάουρα Νάργες ήταν ξανθιά και τώρα δεν είναι! Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της και να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα με το οποίο την είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Η όμορφη κοπέλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει με… ροζ μαλλιά! Όπως ήταν φυσικό, εξέπληξε τους followers της και τα likes πήραν φωτιά!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το δικό μου Σαββατοκύριακο ξεκινά κάπως έτσι, με ροζ διαθέσεις στην κυριολεξία • Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ιδέα αυτή (πια) • Ιδού τα αποτελέσματα όταν παίρνεις τελείως αυθόρμητα αποφάσεις • Είπαμε, βγαίνουμε από τα κουτάκια μας φέτος • Γιόλο • 🍬💗🍬 _____________________________________________________________ #pink #pinkhair #hairstyle #bobhaircut #lipstick #makeup #newbeginnings #yolo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

 

«Το δικό μου Σαββατοκύριακο ξεκινά κάπως έτσι, με ροζ διαθέσεις στην κυριολεξία. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ιδέα αυτή (πια) Ιδού τα αποτελέσματα όταν παίρνεις τελείως αυθόρμητα αποφάσεις. Είπαμε, βγαίνουμε από τα κουτάκια μας φέτος», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top