Νίκος Ζιάγκος: «Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα...»

«Μια θαυμάστρια ήθελε να με παντρευτεί και πήγε στο ψυχιατρείο»

Αδιαμφισβήτητα ο Νίκος Ζιάγκος ήταν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80. «Στα '80s ήμουν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς» εξομολογήθηκε ο ίδιος και στη συνέχεια μίλησε για ένα απίστευτο περιστατικό με μια θαυμάστριά του.

«Μου σκίζανε τα πουκάμισα και δεν ήξερα καν ποιες είναι. Μια θαυμάστρια ήθελε να με παντρευτεί και πήγε στο ψυχιατρείο», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο Νίκος Ζιάγκος δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε «ανειδίκευτοι» πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικά απ’ όλα, το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός κρασάρει».

Και στο παρελθόν ο Νίκος Ζιάγκος ε4ίχε περάσει δύσκολα, αφού έμεινε άστεγος. Βέβαια, οι φίλοι του δεν τον εγκατέλειψαν και η Ευαγγελία Σαμιωτάκη μάλιστα του είχε παραχωρήσει το σπίτι της για να μείνει μέχρι να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Στη συνέχεια, βέβαια η Άννα Φόνσου τον φιλοξένησε στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top