Πέθανε κι άλλος ηθοποιός από την παρέα του «Μπέβερλι Χιλς»

Έφυγε από τη ζωή ο τηλεοπτικός πατέρας του Στιβ, Τζεντ Άλαν

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι, ένας ακόμη θάνατος χτυπά τη δημοφιλή παρέα του «Μπέβερλι Χιλς». Ο Τζεντ Άλαν, ο οποίος υποδυόταν στη σειρά τον πατέρα του Στιβ Σάντερς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

«Τόσο λυπηρό που έμαθα ότι χάσαμε άλλον έναν ηθοποιό του 90210. Είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον Τζεντ Άλαν από το 1994 έως το 1999. Υποδύθηκε τον Ρας Σάντερς, τον πατέρα του Στιβ. Ένας τόσο καλός άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα. Θα λείψει» έγραψε ο τηλεοπτικός Στιβ, Ίαν Ζέρινγκ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
 

«Πέθανε ήρεμα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους αγαπημένους του» έγραψε ο  γιος του ηθοποιού, Ρικ Μπράουν, με ανάρτηση σε σελίδα στο Facebook.

Ο Άλαν είχε πρωταγωνιστήσει και στην σαπουνόπερα Σάντα Μπάρμπαρα υποδυόμενος τον C.C. Capwell αλλά και στη σειρά «Days of Our Lives». Σε νεότερη ηλικία είχε νοσήσει από καρκίνο αλλά το ξεπέρασε. Ήταν παντρεμένος με την Toby Brown από τον Σεπτέμβριο του 1958 μέχρι και το θάνατο της συζύγου του το 2001. Μαζί απέκτησαν τρεις γιους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top