Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η «ροκ» εμφάνισή της στη σκήνη!

Πήγαν οι κολλητές της να την απολαύσουν

Η Πηνελόπη, εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια, γεγονός που της αρέσει πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και αρκετό καιρό, κάνει live εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά. Το βράδυ της Δευτέρας, η γλυκιά μανούλα τραγούδησε σε Fashion show και πολλοί φίλοι της έδωσαν το «παρών». 

Έλενα Ασημακοπούλου-Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Κατερίνα Τσάβαλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Μάρα Δαρμουσλή-Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ανάμεσα σε αυτούς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Έλενα Ασημακοπούλου, η Μάρα Δαρμουσλή.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της, καθώς τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. 

Η μικρή της κόρη είναι πλέον 3,5 μηνών και παρ’όλο που η ηθοποιός δεν κοιμάται τα βράδια, απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η ηθοποιός αποκάλυψε τη σχέση που έχουν οι δύο κόρες της αλλά το πότε θα βαπτίσει τη μικρή, η οποία πρόκειται να πάρει το όνομα Ηλέκτρα:

«Για τη μεγάλη είναι τέλειο, δεν ζηλεύει καθόλου, έχουν πέσει έξω όλα τα προγνωστικά. Το έλεγα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει περίπτωση. Ήμουν σίγουρη. Είχαμε μιλήσει πολύ, δεν ξέρω αν αυτό ήταν που λειτούργησε, αλλά την αγαπάει πάρα πολύ. Είναι μεγάλη ευτυχία. Λυσσάξατε με τα βαφτίσια. Όταν θα είναι η ώρα θα σας πω. Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, θα σας ενημερώσω σίγουρα μετά. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα την βαφτίσω. Θα δω. Εξαρτάται. Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, τον σωστό πνευματικό, το σωστό μέρος. Αυτά για μένα είναι ενέργεια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top