Η Ειρήνη Ερμίδου «τα χώνει» στην Αμανατίδου για την «κατσαρίδα»

Η «σκληρή» απάντηση μέσω Instastories

Και πολύ άργησε θα έλεγε κανείς, αν σκεφτεί ότι έχουν περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από όταν η Άννα Αμανατίδου καλεσμένη στο “The 2night show” τη χαρακτήρισε «κατσαρίδα».

Έτσι, η Ειρήνη Ερμίδου αποφάσισε να απαντήσει και το έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα τα Instastories της.

Μεταξύ αλλων, θέλησε να της θυμίσει κάποια γεγονότα που συνέβησαν μέσα στο σπίτι του GNTM.

Παίκτρια του GNTM δήλωσε: Μία κατσαρίδα είναι πιο όμορφη από την Ερμίδου

«Ααα τώρα ξύπνησα και τα έμαθα όλα. Έλα πάμε, το αγαπημένου μου παιχνιδάκι. Εν τω μεταξύ την Αννούλα την γλέντησαν 3 μαντραχαλάδες στην εκπομπούλα. Ντρεπόταν να κάνει το κόνσεπτ με τα φιλιά για να μην την δει ο μπαμπάς της, ο φίλος της κλπ και εκτεθεί (λογικό μεν αλλά θα ζητηθεί αρκετές φορές αυτό στην δουλειά που επέλεξε να κάνει), αλλά μια χαρά καθόταν και ανεχόταν να της λένε για τις “μπουτάρες”, ένας 40αρης σε μια 20αρα. Αλλά ξέχασα ήταν χιούμορ όλο αυτό. Επίσης αν δεν κάνεις νούμερα με τα νούμερα με τι θα κάνεις; Έξυπνος καλεσμένες προφανώς και θα απέφευγε όλα τα χαζά και χυδαία σχολιάκια. Επίσης όταν Άννα ή αλλιώς αθώο, μικρό, γλυκό κοριτσάκι που ναι ξέρω δεν έφταιγες ποτέ σε τίποτα, έκλαιγες επί 3-4 μέρες για φίλο, μπαμπά, αδερφή κλπ εγώ η κατσαριδούλα ήρθα και σε αγκάλιαζα και προσπαθούσα να σου πω ότι ναι μεν όλοι πιεζόμαστε, αλλά χρόνος ήταν και θα περνούσε. Αλλά κλαιν, ίσως ήταν και αυτό ψεύτικο σαν το άλλο με την Εύη. Ίσως λογικά από το τόσο ψεύτικο μέσα σου δεν έχει μάθει ή δεν σου έχουν μάθει να ξεχωρίζεις το ανθρώπινο. Αυτά από μια κατσαριδούλα», έγραψε.

Και συνέχισε: «Επίσης Άννα μην ξεχνάς ότι όταν από όλη την πίεση παραμιλούσες πολύ συχνά και εγώ πεταγόμουν το βράδυ γιατί ναι προφανώς είχα χεστεί πάνω μου και ήρθα και σε ξύπνησα και σε ρωτούσαν αν είσαι καλά και τι και πως. Άμα αυτά τα κάνουν οι κατσαρίδες στην Θεσσαλονίκη τότε ευτυχώς που είμαι κατσαρίδα».

Υπενθυμίζουμε πως η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model λίγο πριν μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ενώπιον του Φάνη Λαμπρόπουλο, του Νίκο Ράπτη και του Θανάση Πασσά, οι οποίοι την ρώτησαν τι θεωρεί πιο όμορφο, μια κατσαρίδα ή την πρώην συμπαίκτρια της με την ίδια να απαντάει πως: «Θα προτιμήσω την κατσαριδούδα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top