Φιλίτσα Καλογεράκου: Το συγκινητικό «αντίο» στη Νίκη Λειβαδάρη!

Πότε θα γίνει η κηδεία της 33χρονης ηθοποιού

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Νίκης Λειβαδάρη. Η 33χρονη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη.

Θλίψη στο θέατρο - Πέθανε σε νεαρή ηλικία Ελληνίδα ηθοποιός

Είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές Μίλα μου βρώμικα και Αληθινοί Έρωτες, ενώ αυτήν την περίοδο συμμετείχε στο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην, στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Η δυσάρεστη είδηση προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο: «Δεν μπορώ να το πιστέψω.. Καλό ταξίδι ομορφιά μου... Ένα κορίτσι με ταλέντο, χιούμορ κ καλή ψυχή...Νίκη Λειβαδαρη».


Πότε θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα συγκεντρωθούν στις 13.30 το μεσημέρι της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου, στο Α’ κοιμητήριο Αθηνών, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη ηθοποιό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας  ήταν εκείνος που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε πότε και πού θα γίνει η  κηδεία της Νίκη Λειβαδάρη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top