Μενεγάκη-Λάτσιος: Οικογενειακή συνάντηση με τα παιδιά τους

Για φαγητό στην Κηφισιά

Υπήρξε το πιο πολύκροτο διαζύγιο που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Εννιά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως πλέον τα έχουν βρει για το καλό των παιδιών τους που βρίσκονται στην εφηβεία.

Έτσι, οι όποιες προσωπικές διαφωνίες για χάρη των παιδιών τους, τον 16χρονο Άγγελο, τη 14χρονη Λάουρα και την 11χρονη Βαλέρια, που τους ακολουθούν πιστά, κάνοντας συχνά πολλές συναντήσεις αλλά και συζητήσεις.

Όπως είδαμε στα περιοδικά «YouWeekly» και «Ok!» , το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής η οικογένεια Λάτσιου-Μενεγάκη συναντήθηκε σύσσωμη σε εστιατόριο της Κηφισιάς. Η παρουσιάστρια συνοδευόταν από τις δυο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια, ενώ ο πρωτότοκος γιος της Άγγελος έφτασε στο προγραμματισμένο ραντεβού λίγο αργότερα με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο μένει μαζί εδώ και καιρό.
 

Ελένη Μενεγάκη: Πώς γιόρτασαν τα γενέθλια του Μάκη Παντζόπουλου

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η οικογένεια έφαγε μαζί στο τραπέζι και συζήτησε αρκετή ώρα για τα όποια θέματα έχουν προκύψει.

Στο τέλος του γεύματος η Ελένη έμεινε περισσότερη ώρα με τον Άγγελο στο εστιατόριο, ενώ η Βαλέρια και η Λάουρα ακολούθησαν τον μπαμπά τους και απόλαυσαν τον περίπατό τους στα βόρεια προάστια χαζεύοντας τις βιτρίνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top