Τα... φουσκωμένα γενέθλια της Κατερίνας Παπουτσάκη - Πόσα κεράκια έσβησε;

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Σε μερικές εβδομάδες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Αλλά μέχρι τότε μεσολάβησαν τα γενέθλιά της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με την... κοιλιά στο στόμα απόλαυσε την τούρτα της στο μικρό "πάρτι" που έστησε για να γιορτάσει τα 40ά της γενέθλια.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο για το μωράκι της
 

Η 8 μηνών έγκυος ηθοποιός, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα, τόσο μέσα από ανάρτησή της, όσο και μέσα από τα Stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Φωτογραφίζει το δωμάτιο του γιου της, Μάξιμου!
 

«Τα πιο ωραία γενέθλια! Σας ευχαριστώ οοολους για τις ευχές σας. Λανσάρω ξαπλωτό φάγωμα τούρτας για εγκύους με ακουμπηστήρι την κοιλαρίμπα (λέξη - πνευματική ιδιοκτησία @jennytheona ?) ΥΓ: Κρατήθηκα δεν την έφαγα όλη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στην οποία τη βλέπουμε να απολαμβάνει ένα κομμάτι τούρτα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα πιο ωραία γενέθλια!!! Σας ευχαριστώ οοολους για τις ευχές σας Λανσαρω ξαπλωτό φάγωμα τούρτας για εγκύους με ακουμπηστηρι την κοιλαριμπα (λεξη - πνευματική ιδιοκτησία @jennytheona) ΥΓ : Κρατηθηκα δν την έφαγα όλη #επισημωςσαρανταρα #μπηκαμεστονογδοο #πικουνακιμουγλυκο #happybirthdaytome #40yearsandcounting #loveisintheair #waitingforpikounitocome #happymom #greatful photo credits @ariadnepsim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top