Διάσημη σταρ αποκάλυψε ότι δε θα ξαναπιεί αλκοόλ για τα επόμενα 18 χρόνια!

Η δήλωση ανήκει στην Anne Hathaway

Anne Hathaway

Πριν από 3 χρόνια έγινε για πρώτη φορά μαμά. Και η μητρότητα έκανε την Anne Hathaway να πάρει μια σοβαρή απόφαση: όπως αποκάλυψε η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen Degeneres θα βγάλει εντελώς το αλκοόλ από την ζωή της, τουλάχιστον μέχρι το παιδί της να συμπληρώσει τα 20 χρόνια του!

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και νικήτρια βραβείου Όσκαρ αν και δεν αντιμετώπισε η ίδια ποτέ πρόβλημα αλκοολισμού, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για ένα πολύ προσωπικό θέμα της, προσθέτοντας πως ο λόγος που “κόβει” το ποτό είναι γιατί στο τέλος της ημέρας επηρέαζε κυρίως την οικογενειακή ζωή της, αλλά και τον επαγγελματισμό της.

“Θα σταματήσω να πίνω όσο ο γιος μου ζει στο σπίτι μου, διότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνεται και εκείνος φτάνει πλέον σε μια ηλικία που πραγματικά με χρειάζεται όλη την ώρα. Τον πήγα μια μέρα στο σχολείο, δεν οδηγούσα εγώ, αλλά είχα hungover. Και αυτό ήταν το όριό μου. Δεν μου άρεσε καθόλου” παραδέχτηκε.

Όσο για το πώς επηρεάζει τον επαγγελματικό τομέα και τις επιδόσεις της; Η σύζυγος του επίσης ηθοποιού Adam Shulman είπε: “Έπινα ένα βράδυ με τον Matthew McConaughey (συμπρωταγωνιστούν στην νέα ταινία Serenity) και την σύζυγό του, Camila. Και το επόμενο πρωί έπρεπε να πάω σε ένα meeting με τον σκηνοθέτη μας, Steven Knight και ήμουν κάπως… Έχει χρειαστεί ποτέ να πάτε σε μια σύσκεψη με hungover; Κάπως παραπατούσα, με το ένα μάτι κλειστό και προσπαθούσα να τον πείσω για ορισμένα πράγματα σχετικά με τον χαρακτήρα μου. Όταν τελείωσε η συνάντηση, του ομολόγησα πως είχα hungover και εκείνος είπε πως δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά την επόμενη φορά θα το αντιλαμβανόταν αμέσως. Και μετά, δύο μέρες αργότερα είχαμε άλλο ένα ραντεβού και μόλις με είδε είπε ‘Α, τώρα μπορώ να το καταλάβω’”.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top