Πασίγνωστη ηθοποιός έβγαλε στο σφυρί τα ρούχα της - Δείτε πόσα πήρε!

H 75χρονη Catherine δεν έχει πει πού θα πάνε τα λεφτά

Ένα κοκκινωπό φόρεμα που φορούσε η Catherine Deneuve, όταν γνώρισε τον Alfred Hitchcock το 1969, ήταν μεταξύ αυτών που πουλήθηκαν σε δημοπρασία στο Παρίσι στις 24 Ιανουαρίου.

Όσοι έλαβαν μέρος στη δημοπρασία είχαν την τύχη να αποκτήσουν μερικές από τις 130 δημιουργίες του οίκου Yves Saint Laurent που είχαν φτιαχτεί για τη γοητευτική ηθοποιό.

Η δημοπρασία συγκέντρωσε συνολικά 900.625 ευρώ, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Christies. H 75χρονη Catherine, δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει για ποιον λόγο έβγαλε στο σφυρί τα ρούχα της, ούτε πού θα πάνε τα λεφτά που κέρδισε. 

 

Catherine Deneuve Yves Saint Laurent

Η Catherine Deneuve φιλά τον φίλο της Yves Saint Laurent 

Catherine Deneuve Yves Saint Laurent

Η Catherine Deneuve με τον Yves Saint Laurent

Ενδεικτικά να σημειωθεί ότι, το φόρεμα που φορούσε η  Deneuve όταν συναντήθηκε με τον Alfred Hitchcock εκτιμήθηκε σε 3.000 έως 5.000 ευρώ, αλλά τελικά ο αγοτραστής ήθελε τόσο πολύ να το βάλει στην ντουλάπα του και έβαλε πολύ βαθιά το χερι στην τσέπη, καθώς έδωσε για να το αποκτήσει 42.500 ευρώ. 

Τα περισσότερα λεφτά δόθηκαν για ένα σύνολο από σιφόν από τη συλλογή Saint Laurent 1977-1978. Εκτιμήθηκε σε 3.000 έως 5.000 ευρώ, αλλά πωλήθηκε 52.500 ευρώ. 

Τέλος, το φόρεμα που η Deneuve φορούσε στην τελετή των Academy Awards 2000 πωλήθηκε για 21.250 ευρώ. 

Δεν έχει παράπονο η ηθοποιός, ξεπούλησε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top