Η εξομολόγηση της Φαίης Ξυλά για το διαζύγιό της

«Χωρίσαμε κυρίως για το καλό του παιδιού μας»

Ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Όμως φαίνεται πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, κάτι που -δυστυχώς- ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Ξυλά και του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον μικρό Πάρι, χώρισε. Ωστόσο, για πρώτη φορά η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για αυτό στο περιοδικό «Hello!».

Τι φταίει; Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου

«Ο Κωνσταντίνος (σ.σ. Γιαννακόπουλος) είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω, μας δένει η αγάπη για το παιδί μας – αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε και για καλό δικό μας, αλλά κυρίως για το καλό του παιδιού το οποίο σκεφτόμαστε πρώτα απ’ όλα… Πήραμε την απόφαση ότι θα ήταν καλύτερο για όλους μας να μην είμαστε πλέον μαζί., ως ζευγάρι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε, ότι δεν είμαστε εκεί και για το παιδί μας», είπε η ηθοποιός που στη νέα της παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια» δουλεύουν μαζί.

Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να πάρουν χωριστούς δρόμους; «Φυσικά, πάντα υπάρχουν στάδια σε έναν χωρισμό. Ίσως και στάδια θυμού σε κάποια φάση, που είναι πολύ λογικό. Όταν όμως δεν έχει συμβεί κάτι κακό επί της ουσίας μεταξύ δύο ατόμων, ότι έκλεισε ο κύκλος τους, νομίζω ότι σύντομα αμβλύνονται τα αρνητικά συναισθήματα» συμπλήρωσε για το διαζύγιό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top