Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν παράλυτη και δε μπορούσα να μιλήσω»

Πριν από δύο χρόνια έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Κατερίνα Βρανά

Μπορεί τώρα να είναι υγιής και να απολαμβάνει τη ζωή πριν από 2 χρόνια όμως περίπου η Κατερίνα Βρανά έζησε τον δικό της γολγοθά. Κατά τη διάρκεια περιοδείας αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαλαισίας.

Εκεί  της  διεγνώσθη απειλητική σκωληκοειδίτιδα. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Ήμουν παράλυτη, δεν μπορούσα να μιλήσω, και ένιωθα τέλεια. Ένιωθα πολύ καλά βαθιά μέσα μου και ακόμα νιώθω, αν και… το χάνω που και που» είπε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα κωμικός, ενώ αναφέρθηκε και στα αστεία που της έκαναν ο αδερφός και ο ξάδερφός της.

«Είχε έρθει και ο ξάδερφός μου στη Μαλαισία και σκέφτονταν μαζί με τον αδερφό μου ποια πλάκα θα μπορούσαν να μου κάνουν. Μια ιδέα ήταν να φέρουν έναν άσχετο Άγγλο φίλο τους την ώρα που θα ξυπνούσα και να τον βάλουν να κάνει τον άντρα μου, για να νομίζω πως ξέχασα ότι ήμουν παντρεμένη» τόνισε.

Όπως επεσήμανε η ίδια αντιμετωπίζει ακόμα κάποιες δυσκολίες.

«Τώρα, ας πούμε, θέλω να αγοράσω ρούχα για την παράσταση και δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπω πολύ καλά και πρέπει να πάω συγκεκριμένη ώρα που έχει φυσικό φως και να μην είμαι πολύ κουρασμένη από τη φυσικοθεραπεία. Και από αγανάκτηση ή από κούραση με πιάνουν πολύ συχνά τα κλάματα. Αλλά νομίζω ότι κάνει και καλό να ξεσπάω" 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top