Το μπλοκ της Γαστεράτου στη Μελιτά: «Δε θέλει να με δει ξανά μπροστά της»

Δεν ξανακολλάει το… γυαλί!

Φωτιές έχει ανάψει στην εγχώρια σόυμπιζ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τα διαρκή του μπλοκ στα social media, ανάλογα με τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Η... φωτιά καλά κρατεί και στις σχέσεις ανάμεσα σε Τζένη Μελιτά και Μαντώ Γαστεράτου.

Σε συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή, ο παρουσιαστής που ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως είχε μπλοκάρει τον Γιώργο Λιάγκα, ενέπνευσε τους συνεργάτες της εκπομπής «Τι Λέει;» για να κάνουν ένα θέμα για τα διάσημα… μπλοκαρίσματα.

Χατζίδου-Παύλου: Δείτε τους ντυμένους νύφη και γαμπρό

Μάλιστα κατά τον σχολιασμό του θέματος, η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε πως όχι μόνο δεν τα βρήκαν ξανά, αλλά πρόσφατα την έκανε μπλοκ η πρώην κολλητή της φίλη Μαντώ Γαστεράτου. «Δεν θεωρώ ότι προκαλώ κάποιον για να μου κάνει μπλοκ. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχτεί προσφάτως ένα μπλοκ και δεν κατάλαβα από πού και ως πού; Δεν θεωρώ ότι είμαι τόσο κακός άνθρωπος ρε παιδιά. Δέχτηκα μπλοκ από μία πρώην φιλενάδα μου. Είδα προσφάτως ότι με μπλόκαρε, οπότε κι εγώ από την πλευρά μου τι άλλο να κάνω; Εμένα μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Είναι σαν να μη θέλει να με ξαναδεί μπροστά της», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top