Τη Δευτέρα το τελευταίο «αντίο» στη Μαριάννα Τόλη

Το συγκινητικό μήνυμα της Σεμίνας Διγενή

Ανείπωτη είναι η θλίψη συγγενών, φίλων και συνεργατών για τον ξαφνικό χαμό της Μαριάννας Τόλη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο, νικημένη από τον καρκίνο. 

Η καλή της φίλη και συνεργάτιδα, Σία Κοσκινά με μια ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε το κοινό και τους φίλους της ηθοποιού για το πότε θα γίνει η κηδεία της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη...Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο...R.I.P

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη School Of Pmtp by Sia Koskina (@pmtpbysiakoskina) στις

 

«Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη…Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο…R.I.P», έγραψε. 

Η Μαριάννα Τόλη πάλευε με τον καρκίνο αθόρυβα, με αξιοπρέπεια και φρόντιζε να είναι πάντα κοντά σε αυτό που αγαπούσε, το θέατρο. 

Τα τελευταία χρόνια είχε σκηνοθετήσει και είχε πρωταγωνιστήσει σε αξιόλογες παιδικές και όχι μόνο παραστάσεις, ενώ άφησε πίσω της ένα πλούσιο καλλιτεχνικό έργο. 

Το «αντίο» της Σεμίνας Διγενή

Ο χαμός της σκόρπισε θλίψη σε όλους τους φίλους της. Μία από αυτές και η Σεμίνα Διγενή, που μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση. 

«Έφυγε ένα σπάνιο πλάσμα. Από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Η πολύτιμη φίλη μου. Η χαρούμενη γειτόνισσά μου. Η έντιμη και υποδειγματική συνεργάτις επί χρόνια. Η πιο τρυφερή, η πιο ειλικρινής, η πιο αισιόδοξη, η πιο ευγενική κι η πιο γενναιόδωρη. Η αγαπημένη μου Μαριάννα Τόλη ταξιδεύει στους υπέροχους παραδείσους, που ονειρευόταν και που μετέφερε ολοζώντανους στα παραμύθια που ανέβαζε στη σκηνή. Αυτή τη φορά η “Πεντάμορφη” δεν τα κατάφερε με το “Τέρας”. Καληνύχτα αγάπη μου, θα σ’ αγαπάω και θα σε σκέφτομαι πάντα», έγραψε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top