Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Σοκαρισμένη είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς η βόμβα που εξερράγη στο Κολωνάκι ήταν μπροστά από το σπίτι της.

Έκρηξη βόμβας στο Κολωνάκι έξω από τον ναό του Αγίου Διονυσίου

Η παρουσιάστρια έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη μέσω ενός μηνύματος στο Instgram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γι’ αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γι αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά.❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 07.00 το πρωί της Πέμπτης, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού στο Κολωνάκι, εξερράγη  με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο άτομα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top