Καρύδη για Αθερίδη: «Μου παραδόθηκε αμέσως με ένα ερωτικό βλέμμα που έριξα»

Πώς σχολίασε το ότι την αποκαλεί «φασαρία γκόμενα»

καρυδη αθεριδης

«Φασαρία γκόμενα» έχει αποκαλέσει στο παρελθόν τη Σμαράγδα Καρύδη ο Θοδωρής Αθερίδης, και η ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σε συνέντευξή της γι΄αυτή την ατάκα.

«Γελάω, τι να κάνω; Αφού έτσι με λέει! Δεν θα σχολιάσω το star quality τώρα! Μη μου το κάνεις αυτό χρονιάρες μέρες…Λες και δεν με ξέρεις τόσους αιώνες!» δήλωσε η ηθοποιός στη «Real News».

Ωστόσο ο δημοσιογράφος επέμεινε, και της ζήτησε να σχολιάσει μια ακόμα ατάκα που είχε πει για εκείνη ο Θοδωρής Αθερίδης, ότι δηλαδή «αν στο δρόμο σου ερχόταν η Σμαράγδα Καρύδη και σε κοιτούσε ερωτικά, πόσο θα αντιστεκόσουν;».

«Αχ, αυτό το αγόρι, που λέει όλα αυτά και μετά ζητάμε από μένα να τα σχολιάσω… Ότι τι; Ότι δεν μπόρεσε να μου αντισταθεί; Μπορεί κανείς να αντισταθεί στο ερωτικό μου βλέμμα; Αχ, τι θα τον κάνω; Άσε που δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Αντιθέτως! Μου… παραδόθηκε αμέσως ο Θοδωρής! Ένα ερωτικό βλέμμα έριξα και έπεσε κάτω! Άσε με τώρα γιατί έχω τρελό τρέξιμο…» ήταν η απάντηση της ηθοποιού, η οποία αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στο θέατρο Παλλάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top