Πέθανε διάσημη ηθοποιός - Την ''πρόδωσε'' η καρδιά της

Σε ηλικία 74 ετών

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε η Sondra Locke. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, στις 3 Νοεμβρίου, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Sondra Locke (φωτο AP)

Η τραγική είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το  «Associated Press» η ηθοποιός υπέφερε από καρκίνο στο μαστό και τα κόκαλα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η Locke έγινε γνωστή ως μούσα του Clint Eastwood, καθώς συμμετείχε σε έξι ταινίες τους. Ανάμεσά τους «The Outlaw Josey Wales»,«Dirty Harry» «Sudden Impact» και «Every Which Way But Loose». Η σχέση  του ερωτευμένου ζευγαριού διήρκησε 13 χρόνια.

Clint Eastwood (φωτο AP)

Λίγα λόγια για τη Sondra Locke

Η Sondra Locke γεννήθηκε στη Sandra Louise Smith και δούλευε σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Τενεσί. Με την υποκριτική αποφάσισε να ασχοληθεί όταν κέρδισε σε ένα talent show. Εκείνη την περίοδο έψαχναν παρτενέρ  για τον Άλαν Άρκιν στην ταινία «The Heart is a Lonely Hunter» το 1968.

Sondra Locke - Clint Eastwood  (φωτο AP)

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου. Η ηθοποιός έχασε το Όσκαρ από τα χέρια της από τη  Ρουθ Γκόρντον η οποία το κέρδισε για την ερμηνεία της στο θρίλερ του Ρομάν Πολάνσκι «Rosemary's Baby».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top