H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ροκάρει στη μέση του δρόμου

Δίπλα της και ο Πάνος Βλάχος

Τι κι αν δεν είναι σε πλατό ή στο πάλκο, εκείνη παίρνει ρόλους ακόμα και στην καθημερινότητά της.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία έγινε ιδιαιτέρως αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα", όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Πάνο Βλάχο.

Μετά την παραμονή τους για μερικούς μήνες στην Αμερική, όπου έφυγαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους, έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Φυσικά, δεν παραλείπουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η ηθοποιός, που φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση του διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής Bake Off Greece, το απόγευμα της Τρίτης μοιράστηκε μέσα από τα social media ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να κρατάει μια κιθάρα και να χορεύει σαν ροκστάρ στο δρόμο.

“Street performance is practiced all over the world and dates back to antiquity. Το… street είναι αδιαμφισβήτητο”, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

Μάλιστα, δίπλα της, την ώρα που κανείς δεν ξέρει αν είναι ακόμα μαζί ή απλά έχουν παραμείνει φίλοι, είναι και ο Πάνο Βλάχο, ο οποίος αυτή την περίοδο παρουσιάζει στη μουσική σκηνή της Σφίγγας ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top