Η Meghan Markle την έκανε να… κλαίει και παραιτήθηκε!

Η βοηθός της Melissa Toubati δεν την άντεξε

Είναι Δούκισσα του Σάσεξ κι αυτός ο τίτλος δικαιολογεί και με το παραπάνω να έχει προσωπική βοηθό. Δικαιολογεί, όμως, και το να την κάνει να κλαίει;

Γιατί τουλάχιστον η ίδια η Melissa Toubati αυτό ισχυρίζεται ότι της έκανε η Meghan Markle και το «επισφράγισε» υποβάλλοντας και την παραίτησή της.

Η 39χρονη PA της Markle μετά από 6 μήνες συνεργασίας με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνει «ως εδώ και μη παρέκει». Ουσιαστικά, εξηγεί ότι ήταν η ίδια η Δούκισσα που έκανε τη γαλλικής καταγωγής βοηθό της να παραιτηθεί.

«Είχε τεράστια πίεση στη δουλειά της και στο τέλος δεν άντεξε», δήλωσε πηγή στη Mirror. Και συνέχισε: «Στον γάμο της ζήτησε μέχρι και αρωματικά χώρου για την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου λίγο πριν γίνει η γαμήλια πριγκιπική τελετή εξαιτίας της μυρωδιάς… μούχλας που υπήρχε».

Πρώτη φορά! Τι δήλωσε η Kate Middleton για το μωρό της Meghan Markle

Το εν λόγω αίτημα της 37χρονης about-to-be Δούκισσας απερρίφθη από το Παλάτι, όπως έγινε γνωστό, κι η απάντηση που της δόθηκε ήταν ότι… αφού «κάνει» για τα βασιλικά πρόσωπα τόσα χρόνια, θα πρέπει να «κάνει» και για εκείνη.

Υπήρξε κι άλλο σκηνικό, στο οποίο «εμπλέκεται» και η συννυφάδα της… Kate Middleton. Οι δύο Δούκισσες λέγεται ότι μάλωσαν με αφορμή τη συμπεριφορά της Meghan απέναντι στο προσωπικό του Παλατιού.

Αν κι αυτό έχει διαψευσθεί από το Buckingham, φημολογείται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα πριν τον γάμο της με τον Harry τον Μάιο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πηγή στην εφημερίδα The Sun.

Όταν η Markle τα έβαλε με το προσωπικό, η Middleton την «έβαλε» στη θέση της λέγοντάς της ότι «είναι απαράδεκτο όλο αυτό. Είναι το προσωπικό μου και μιλάω εγώ μαζί τους».

«Είναι μια περίεργη συνθήκη αυτή, ωστόσο έχουν αποφασίσει να έχουν μια καλή σχέση μεταξύ τους, αν και είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες», δήλωσε πηγή.

Έξαλλη η Kate Middleton με τη Μeghan Markle - Η κίνηση που την εξόργισε
 

Από την άλλη, το Kensington μέσω εκπροσώπου έρχεται ξανά να πει ότι «αυτό δε συνέβη ποτέ».

Όλη η φημολογία «φούντωσε» μετά και την αναγγελία ότι ο Harry και η Meghan θα μετακομίσουν εκτός Παλατιού και συγκεκριμένα στο Frogmore Cottage στο Windsor στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Μετακομίζουν λίγο πριν γίνουν γονείς!

Βέβαια, υπήρξε και βασιλική πηγή που έσπευσε να υπερασπιστεί τη Meghan και δήλωσε στη Mirror: “Απλά δε φοβάται να πει τη γνώμη της. Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που τη θεωρούν πιεστική κι απαιτητική, υπάρχουν επίσης πολλοί μέσα στους διαδρόμους του Παλατιού που τα πάνε πολύ καλά μαζί της».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top