Σπαραγμός του μοντέλου για τον σύζυγό της: «Βασιλιά μου, γιατί σε φάγανε;»

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας έξω από το σπίτι του 46χρονου στη Βούλα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα.

Τη στιγμή που η σύζυγός του και γνωστό μοντέλο αντικρίζει τη σορό του, καταρρέει.

Μια γυναικεία φωνή, που σύμφωνα με το Open είναι της συζύγου του, λέει σπαράζοντας:

«Το αγόρι μου… ο βασιλιάς μου! Αχ αχ γιατί σε φάγανε…»

Βούλα: Η στιγμή που ο πατέρας του επιχειρηματία βλέπει τον νεκρό γιο του

Boύλα: 1.70 cm ο δολοφόνος του επιχειρηματία - Τον εκτέλεσε και έφυγε πεζός

Ο «Αυστραλός» - όπως ήταν γνωστός- εκτελέστηκε εν ψυχρώ με 4 σφαίρες έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα, την ώρα που έβγαινε για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης.

Η σύζυγός του, η οποία είναι μοντέλο στο επάγγελμα και συμμετέχει στο «My Style Rocks», εκείνη την ώρα βρισκόταν σε επίδειξη μόδας και έκανε πασαρέλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, όταν ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός την έπιασε κρίση πανικού. Ξέσπασε σε κλάμματα και όλοι έντρομοι προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν. 

Ο σπαραγμός του μοντέλου για τον επιχειρηματία: «Βασιλιά μου! Σε φάγανε!»

Βούλα: Τον εκτέλεσαν έξω από το σπίτι, όπου βρίσκονταν τα παιδιά του

Τι συνέβη

Ήταν προγραμματισμένο το βράδυ της Τετάρτης η εντυπωσιακή γυναίκα που συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου μόδας «My Style Rocks» να περπατήσει στην πασαρέλα του Οίκου Kathy Heyndels. Η καλλονή έκανε την πρώτη της εμφάνιση κανονικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr σε ορισμένους είχε ήδη γίνει γνωστό το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του συζύγου της, πριν το μοντέλο ανέβει στην πασαρέλα.

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της και φροντίζει την εμφάνισή της, ήταν εκείνος που της μετέφερε τα δυσάρεστα νέα την ώρα που ετοιμαζόταν για να ανέβει ξανά στην πασαρέλα. Τότε το μοντέλο στην κυριολεξία κατέρρευσε ενώ στα παρασκήνια της επίδειξης επικράτησε πανικός. Μάλιστα, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, προκειμένου να φύγει και να ενημερωθεί από κοντά για τα όσα συνέβησαν.

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Παίκτρια του My Style Rocks η σύζυγός του

Έκανε πασαρέλα όταν δολοφόνησαν τον άντρα της στη Βούλα

Ποια είναι

Γεννήθηκε στην Ουκρανία από Έλληνες γονείς και ήρθε στην Ελλάδα το 2001 σε ηλικία 17 ετών όπου για κάποια χρόνια έζησε στην Αλεξανδρούπολη. Εκείνη την εποχή ξεκίνησε η καριέρα της στο μόντελινγκ, παρότι έχει σπουδάσει κομμωτική.

Μάλιστα, το 2004 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό «Μις Τουρισμός», κερδίζοντας τον δεύτερο τίτλο «Β’ Παγκόσμιος Τουρισμός».

Λίγο μετά πήρε μέρος στον διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο, όπου στέφθηκε νικήτρια.

Είχε λάβει μέρος σε δεκάδες επιδείξεις Ελλήνων σχεδιαστών, όπως είχε δηλώσει μπαίνοντας στο «My Style Rocks» ήθελε να δείξει το στιλ και την φαντασία της. Μάλιστα, λίγα 24ώρα πριν, η ψηλή ξανθιά γυναίκα ήταν αυτή που είπε στην Μπέττυ Μαγγίρα, που βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τις μιμήσεις που κάνει η γνωστή performer.

Ο γάμος στη Μύκονο

Το καλοκαίρι του 2016, παντρεύτηκε στη Μύκονο τον τότε 44χρονο επιχειρηματία. Από τον γάμο τους, απέκτησαν δύο παιδιά με το μοντέλο να έχει δηλώσει την επιθυμία να κάνουν και τρίτο παιδί.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας», είχε πει σε επεισόδιο του σόου μόδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top