Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους!

Είναι συνέχεια αγκαλιασμένοι

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους!

Το πριγκιπικό ζευγάρι Harry και Meghan Markle, συνεχίζει την περιοδεία του στην Αυστραλία αγνοώντας το πρωτόκολλο. Είναι συνέχεια αγκαλιασμένοι.

Ο πρίγκιπας Harry υποσχέθηκε στον γάμο τους πώς θα κρατά συνεχώς το χέρι της Meghan του. Έτσι και έγινε…

Στο Σίδνεϊ οι πολίτες σοκαρίστηκαν με το πόσο απλοί και προσιτοί έδειχναν. Δεν ήταν καθόλου αποστειρωμένοι…

Η  εγκυμονούσα Meghan Markle συνέχισε  την επιχείρηση γοητεία. Είπε πώς νιώθει σαν να έχει ένα συνεχές Jet lag. Παρά τις ζαλάδες δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του συζύγου της.  

''Προς όλους τους Αυστραλούς .. Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σε εμένα και τη Meghan  τις τελευταίες μέρες .. Είμαι τόσο περήφανος που σας σύστησα τη σύζυγο μου και είμαστε τόσο χαρούμενοι που γιορτάσαμε μαζί σας την πρώτη μας χαρά για το νέο μας μέλος'', είπε ο πρίγκιπας Harry.

Στις πρόβες για τον λόγο του έφτασαν μαζί . Φορούσαν  ακόμη και το ίδιο διαφημιστικό μπλουζάκι Invictus Games , αγώνες για  βετεράνους και μέλη των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι τραυματίστηκαν  σωματικά ή ψυχικά την ώρα του καθήκοντος.


Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

Νωρίτερα συγκινήθηκε όταν άκουσε τον αγαπημένο ύμνο της μητέρας του. Αφού σκούπισε τα δάκριά του  κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη όλων των Αυστραλών και Νεοζηλανδών που σκοτώθηκαν υπηρετώντας την κοινοπολιτεία.


Αποκαλύφθηκε γιατί ο πρίγκιπας Harry φοράει ένα μυστήριο μαύρο δαχτυλίδι

Όλοι απόρησαν με το μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι. Δεν ήταν η βέρα του γάμου του αλλά ένα έξυπνο γκάτζετ το οποίο προσφέρει στατιστικά στοιχεία για τη φυσική του κατάσταση σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top