Μαρία Κορινθίου: Ήταν μοιραίο να παίξει τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η απίστευτη σύμπτωση λίγο πριν το «Η Νεράιδα και το παληκάρι»

Μαρία Κορινθίου

Σε λίγες μέρες μεταφέρεται στο Θέατρο Broadway η αγαπημένη ταινία «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», με πρωταγωνιστές τη Μαρία Κορινθίου και τον Παναγιώτη Πετράκη.

Η ηθοποιός, που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, βρέθηκε πριν από δυο χρόνια στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και στο ξωκλήσι που είχαν γίνει κάποια από τα γυρίσματα της ταινίας, χωρίς να το γνωρίζει.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αιβάζης την είχε φωτογραφίσει τότε, με τη Μαρία Κορινθίου να μοιράζεται το τρυφερό στιγμιότυπο με τους followers της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της παράστασης.

«Πριν από 2 χρόνια, ο Γιάννης με τράβηξε αυτή τη φωτογραφία, σε αυτό το πανέμορφο ξωκλήσι στον Άγιο Νικόλαο στη Κρήτη! Δεν γνώριζα καν τότε, ότι εκεί είχαν γίνει τα γυρίσματα της ταινίας «Η νεράιδα και το παληκάρι» .........τυχαίο; Είμαι από τους ανθρώπους όπου πιστεύω στην ενέργεια και στο κάρμα!», έγραψε χαρακτηριστικά η μελαχρινή ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πριν από 2 χρόνια, ο Γιάννης με τράβηξε αυτή τη φωτογραφία, σε αυτό το πανέμορφο ξωκλήσι στον Άγιο Νικόλαο στη Κρήτη! Δεν γνώριζα καν τότε, ότι εκεί είχαν γίνει τα γυρίσματα της ταινίας «Η νεράιδα και το παλικάρι» .........τυχαίο; Είμαι από τους ανθρώπους όπου πιστεύω στην ενέργεια και στο κάρμα! 🌟🙏🏼 _____________ #ineraidakaitopalikari #theater #katerinio #actress #actresslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top