Φουντώνει η κόντρα Τσιντικίδου-Βόσσου: "Ποιος ασχολήθηκε μαζί σας;"

Σκληροί χαρακτηρισμοί από τις τις δυο γυναίκες

Μαρίνα Τσιντικίδου-Σοφία Βόσσου

Όλο και μεγαλύτερες  διαστάσεις παίρνει η κόντρα ανάμεσα στη Μαρίνα Τσιντικίδου και τη Σοφία Βόσσου. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην Σταρ Ελλάς βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying. Ρώτα τον γιατί… Ήμουν 20, ήταν 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω, μωρέ. Έχω "φάει" πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένη με αυτό, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε θέση κάνοντας ένα σχετικό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φράφοντας: «Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση, αλλά ο τσάμπας πέθανε.»


Το εν λόγω post του παρουσιαστή «ταρακούνησε» τη Σοφία Βόσσου, η οποία ήταν για πολλά χρόνια σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου και παραμένει καλή του φίλη.

Κάτω από την ανάρτησή του σχολίασε: «Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια το ξέρεις πάρα πολύ καλά ειδικά εσύ και εγώ γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα ότι ουσιαστικά η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου ντροπή της ντροπή όμως».


Η Μαρίνα Τσιντικίδου απάντησε ωστόσο στον παρουσιαστή επίσης μέσω Facebook. «Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να εχω δημοσιότητα… ποτέ δεν «πούλησα» προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδη σε πολλες περιπτώσεις δεν απαντώ . Δεν εχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θεμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου- σ´όποιον αρέσει».


Στη συνέχεια, ξέσπασε εναντίον της Σοφία Βόσσου αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κινηθεί νομικά.

«Γιατί τόση χολή κύρια Sofia Vossou μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρισκόσαστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι- μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν-Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.
Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο λοιπόν αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ. Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου. Α! και να μην πετάγεστε!», έγραψε στο Facebook.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top