Πρώτη φορά! Η Λασκαράκη μίλησε για τη σχέση της με τον Σουλτάτο

Υπήρξε ή όχι δαχτυλίδι;

Η Βάσω Λασκαράκη δεν θέλει να σχολιάζεται η προσωπική της ζωή. Αυτό συνέβη και όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες η γλυκιά ηθοποιός βρίσκεται ξανά στη δημοσιότητα λόγω της νέας της σχέσης με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Παρασκευής πρόβαλε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού στην εφημερίδα Νέα Σελίδα που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Όπως τη ρώτησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος: «Ξέρω πόσο καλά προφυλάσσεις την προσωπική σου ζωή. Αλλά αισθάνομαι ότι δεν έχεις την ανάγκη να κρύψεις τη σχέση σου με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Κάνω λάθος;». «Όχι, δεν κάνεις λάθος. Δεν έχω καμία διάθεση να κρυφτώ, εφόσον αισθάνομαι σίγουρη για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου» απάντησε εκείνη.

«Το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε πολύς θόρυβος με ένα δαχτυλίδι που φοράς. Κάποιοι είπαν ότι το κρύβεις γιατί δεν ήθελες να αποκαλυφθεί ότι έχεις κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση σου», συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ωστόσο, αν ήθελα να κρύψω το δαχτυλίδι, δεν θα το φορούσα καν» είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το σόι σου».
 

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top