Ράλλη: Αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση της με τον Μαυρίδη-«Αυτός φταίει…»

Ο έρωτάς της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής

Η Νικολέττα Ράλλη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα πάντα για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και η παρουσιάστρια παραδέχεται τον έρωτά της με μοναδικό τρόπο στην Σάσα. 

Η Νικολέττα… λιώνει για τον Γιώργο μπροστά στην κάμερα και ο έρωτάς της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. 

«Τίποτα δεν του έκανα! Αμάν! Αυτός φταίει… Δεν κάλεσα εγώ τον Γιώργο, ο Νίκος Αναδιώτης τον κάλεσε και ο Νίκος Παρτσώλης. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Καμία σχέση…», είπε η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και πρόδωσαν τη σχέση τους: «Ποιοι πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες στο περιοδικό ήταν στημένες; Δεν με νοιάζει! Άμα είσαι καλά δεν σε νοιάζει τίποτα Σάσα! Δεν ενοχλήθηκα όταν βγήκαν οι φωτογραφίες αλλά με πείραξε το γεγονός ότι δεν με πήραν τηλέφωνο από το περιοδικό να μου το πουν και το είδα πρώτη φορά στο περιοδικό. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν υπάρχει φωτογραφικό υλικό σε παίρνουν πάντα οι άνθρωποι του περιοδικού να σου πουν έχουμε αυτό κι αυτό, θες να γράψουμε κάτι; Ή το κόβεις γιατί έχεις καλές σχέσεις ή λες κάτι. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top