Στέφανος Κωνσταντινίδης - Μαρία Δήμου: Ο γάμος και η βάπτιση στην Τήνο!

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και βάπτισε τον γιο του

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα πριν τον γάμο και από το γαμήλιο γλέντι του Στέφανου και της Μαρίας

Τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάπτιση του γιου τους έκαναν χθες Σάββατο στην Τήνο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου», Στέφανος Κωνσταντινίδης με την αγαπημένη του, Μαρία Δήμου.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στον Πύργο Τήνου, δυόμιση χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους, και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ επισφράγισαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον έρωτα τους.

Το νυφικό της λαμπερής Μαρίας ήταν δια χειρός Νάσσου Ντότσικα και Ευγενίας Ζίνδρου. Το κοστούμι του γοητευτικού δημοσιογράφου ήταν by Kouvatsos.

Η βάπτιση του Αντώνη - Μάριου

Την ίδια μέρα, το ευτυχισμένο ζευγάρι βάπτισε τον γιο του. Ο «Αντώνης-Μάριος» είναι το δεύτερο παιδί του Στέφανου και της Μαρίας. 

Οι μπομπονιέρες τόσο του γάμου όσο και της βάπτισης του μωρού είχαν θέμα “sailing”. To ζευγάρι παράλληλα μοίρασε στους καλεσμένους του λικέρ μαστίχα, αμυγδαλωτά, μπεζέδες και μπισκότα, ενώ έκπληξη ήταν η συλλεκτική κονκάρδα που έγραφε: «Στέφανος – Μαρία, Τήνος 1/9/2018». 

Το γαμήλιο γλέντι στην ταβέρνα "Μαρίνα" στον Πάνορμο Τήνου

Μετά το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης, ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στην ταβέρνα "Μαρίνα" στον Πάνορμο, υπό τους ήχους βιολιών και λαούτων!

Ο Δήμος Μπέκε τραγούδησε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του και απογείωσε το κέφι! Στον γάμο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο διευθυντής της  Green Pixel, Νίκος Χριστοφόρου και οι συνεργάτες του «Στη Φωλιά των Κου Κου», Γρηγόρης Μπάκας, ο Γιώργος Κρικοριάν, Μαριλού Ρεπαπή και Τζώρτζια Γεωργίου. Ο Γρηγόρης και ο Γιώργος δεν παρέλειψαν δε, να τραγουδήσουν στη χαρά του φίλου τους!

Η σχέση του ζευγαριού μετρά από το 2015. Το 2016, ο Στέφανος και η Μαρία απέκτησαν την πρωτότοκη κόρη τους, Κάλλια και το 2018 τον γιο τους, Αντώνη- Μάριο. 

 

Το star.gr σας εύχεται "Να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλοφώτιστος ο Αντώνης- Μάριος!"

της Σοφίας Βάγκα

(email: svagka@star.gr)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top