Χριστίνα Μπόμπα: Πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η σχεδιάστρια

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει πρόβα νυφικού

Ο γάμος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται προ των πυλών! Το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο του στη Σίφνο, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα.

Η Χριστίνα Μπόμπα θα φορέσει νυφικό δημιουργία της Celia Kritharioti και πρόσφατα βρέθηκε στο ατελιέ της διάσημης σχεδιάστριας για να κάνει πρόβα νυφικού.

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram του γνωστού οίκου, όπου εκεί ήταν και η κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου. 

Ο γάμος θα είναι σε ρομαντικό ύφος, ενώ παρανυφάκια θα είναι τα παιδιά της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη.

«Οι κουµπάροι µας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καµπουρίδης, µας πρότειναν τη Σίφνο», εξηγεί η Χριστίνα. «Από εκεί είναι η Μαρίνα, εκεί έγινε κι ο δικός τους γάµος. Πήγαµε, είδαµε το µέρος όπου θα παντρευτούµε και το λατρέψαμε».

Πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του: «Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας... Ναι, αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάτι (you’ll soon find out)! Βλέποντας ακόμα μια φορά το νησί, θυμήθηκα πόσο τυχεροί είμαστε που επιλέξαμε τη Σίφνο για να παντρευτούμε, αφού είναι απλά μαγική! Η αλήθεια είναι ότι στην επιλογή έβαλαν το χεράκι τους και οι κουμπάροι».

 

Σημερα πηγαμε στη Σιφνο για να καταληξουμε σε καποιες τελικες λεπτομερειες του γαμου μας 👰@chrismpo ...ναι αγορια, σαν αντρες πρεπει να ασχοληθουμε κι εμεις με αυτο το κοματι ✌️ (you’ll soon find out)! Βλεποντας ακομα μια φορα το νησι θυμηθηκα ποσο τυχεροι ειμαστε που επιλεξαμε τη Σιφνο για να παντρευτουμε, αφου ειναι απλα μαγικη! Η αληθεια ειναι οτι στην επιλογη εβαλαν το χερακι τους και οι κουμπαροι 😝 @mvernicos, @miltoskamb! #weddingloading #sifnos #iloveGreece

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top