Χαμός στο διαδίκτυο για μοντέλο που έβγαλε σέλφι με τον νεκρό πατέρα της

Μόλις είχε πεθάνει ο άνθρωπος και αυτή έσπευσε να το ανεβάσει στο instagram

Απίστευτο: Μοντέλο έβγαλε σέλφι με τον νεκρό πατέρα της

Σίγουρα η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, και δη ενός γονιού, είναι κάτι που ο καθένας χειρίζεται διαφορετικά και είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων.

Ωστόσο, περιπτώσεις όπως αυτή της Γιέλιτσα Λιούμπισιτς ξεπερνούν κατά γενική ομολογία κάθε όριο και δείχνουν (ηθελημένα ή μη) έλλειψη σεβασμού.

Το μοντέλο από τη Σερβία, το οποίο έχει πάθος με τις φωτογραφίες στα social media, έσπευσε να ανεβάσει μια φωτογραφία του νεκρού πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου λίγα λεπτά αφού είχε πεθάνει!

Απίστευτο: Μοντέλο έβγαλε σέλφι με τον νεκρό πατέρα της

Με φόντο το άψυχο σώμα του, η Γιέλιτσα σούφρωσε ναζιάρικα τα χείλη της και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δώσαμε μάχη για να μείνεις στη ζωή αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Έφυγες από κοντά μας στα 67 σου χρόνια. Σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων που είμαι κόρη σου».

Τα σχόλια έπεσαν βροχή στο Instagram, με άπαντες να ρίχνουν «τρελό» κράξιμο στο μοντέλο.

Η ίδια, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση, ωστόσο, η ζημιά είχε ήδη γίνει με τους χρήστες των social media να μη σταματούν να τη βομβαρδίζουν με μηνύματα όπως «ντροπή σου, ξεπέρασες κάθε όριο», «δε σεβάστηκες ούτε τον πατέρα σου για λίγα likes».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top