Νέα αποκάλυψη για τον πατέρα της Meghan Markle που σοκάρει

"Έστησε την περιπέτεια με την υγεία του" ισχυρίζεται πηγή από τον κύκλο του

(Δείτε στο βίντεο τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle)

Για ακόμη μία μέρα ο πατέρας της Meghan Markle βρίσκεται στο επίκεντρο με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα οποία σίγουρα δε θα αρέσουν καθόλου στο Παλάτι! 

Στενή φίλη της Δούκισσας του Σάσσεξ ανέφερε στην Daily Mail ότι η επέμβαση που έκανε το 73χρονος Thomas Markle στην καρδιά, με αποτέλεσμα να μην παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαίου, ήταν… ψέμα!

«Όλη αυτή η ιστορία με το πρόβλημα υγείας του πατέρα της Meghan ήταν στημένη» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έπρεπε να βρει έναν πολύ καλό λόγο ώστε να μην παρευρεθεί στον πριγκιπικό και να μην δημιουργήσει άλλα προβλήματα μετά τις στημένες φωτογραφίες». 

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Meghan εκμεταλλεύτηκε τον βασιλικό γάμο  και προσπάθησε να βγάλει χρήματα δίνοντας στο κοινό αυτό που ήθελε: Φωτογραφίες του που τον δείχνουν να διαβάζει βιβλία για την Αγγλία και να προετοιμάζεται για τον γάμο.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αυτές οι φωτογραφίες δεν ήταν παπαρατίστικες αλλά... στημένες από τον ίδιο κι ένα βρετανικό πρακτορείο, με σκοπό να τις πουλήσουν.

Έτσι, όπως αναφέρει η πηγή στη βρετανική ιστοσελίδα, δημιουργώντας αυτήν την ιστορία με την υγέια του, θα έκανε τον κόσμο να τον συμπαθήσει μετά το σκάνδαλο που δημιούργησε. 

Έλα όμως που τίποτα τελικά δε μένει κρυφό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top