Το "ευχαριστώ" της Βαλαβάνη στο Survivor Panorama και στον Βασάλο

Οι φωτογραφίες με τις οποίες αποχαιρέτησε την εκπομπή

ευχαριστώ, Instagram, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Survivor Πανόραμα

Το δικό της ευχαριστώ θέλησε να πει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την ολοκλήρωση του Survivor Πανόραμα. 

Η πρώην Διάσημη του πρώτου κύκλου του Survivor δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν στη νέα της προσπάθεια στην τηλεόραση, μέσα από το κείμενο με το οποίο συνόδεψε τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media.

«Λένε πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Κάπως έτσι λοιπόν απόψε ολοκληρώθηκε το τελευταίο @survivorpanoramagreece της χρονιάς! Αν γυρίσω πίσω και κοιτάξω… οι αναμνήσεις πολλές! Γέλια, βόλτες, εκδρομές και ΑΦΟΡΗΤΑ όμορφες στιγμές on και off κάμερας! 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην @doretta3123 και τον @pavlosstamatopoulos, που με την εμπειρία και τις συμβουλές τους με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που συνήθιζα να κάνω τα τελευταία 14 ολόκληρα χρόνια! Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως στον άνθρωπό μου @costavasaloshd γι’ όλα αυτά που «μοιραστήκαμε» και επαγγελματικά! Ευχαριστώ πολύ και όλα τα παιδιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και τους δημοσιογράφους της εκπομπής! Ανταποδίδω στον καθένα ξεχωριστά την αγάπη που συνεχίζετε να δίνετε σε μένα! Είστε φοβεροί! Κάθε τέρμα μπορεί να είναι και μια νέα αφετηρία για ένα ακόμα πιο δημιουργικό ταξίδι! Εις το επανιδείν!», έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top