Ανησυχεί ο πατέρας της Meghan Markle: "Είναι τρομοκρατημένη!"

"Διακρίνω τον πόνο στο χαμόγελό της"

(Δείτε στο βίντεο τη Meghan Markle με την Kate Middleton στο Wimbleton)

O πατέρας της Meghan Markle «χτύπησε» ξανά! 

Ο Thomas Markle έδωσε νέα συνέντευξη για τη Δούκισσα του Σάσσεξ, στρέφοντας για ακόμη μία φορά τα βλέμματα όλων πάνω του. 

Όπως δήλωσε στη «Sun», θεωρεί ότι η Meghan φαίνεται τρομοκρατημένη ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμη και ακάλεστος από το παλάτι για να τη συναντήσει. 

Meghan Markle  - Prince Harry

«Το μόνο που ξέρω για την κόρη μου, είναι ότι τη βλέπω τρομοκρατημένη», είπε στην εφημερίδα. «Το βλέπω στα μάτια της, το βλέπω στο πρόσωπό της και το βλέπω στο χαμόγελό της. Έβλεπα το χαμόγελό της για χρόνια. Γνωρίζω το χαμόγελό της. Δε μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Δεν είναι καν στημένο – είναι χαμόγελο πόνου», πρόσθεσε.

«Μπορεί απλώς να περνάει μερικές δύσκολες μέρες. Δεν ξέρω. Πραγματικά με ανησυχεί. Νομίζω ότι βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση. Αυτό είναι το τίμημα του να παντρεύεσαι πρίγκιπα», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Meghan Markle δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry διότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς. Από τότε, όπως, αποκάλυψε, δεν έχει μιλήσει ξανά με την κόρη του. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top