H Kim Kardashian κάνει γιόγκα και τα... δολάρια ρέουν

Το άγγιγμα του Μίδα έχει η τηλεπερσόνα

Η φήμη και η άψογη εμφάνιση απαιτούν θυσίες και η Kim ιδρώνει και για τα δύο. Ξύπνησε μαύρο χάραμα και πήγε για γιογκα σε παραλία του Λος Αντζελες.. και πρόσφερε για άλλη μια φορά γενναιόδωρα στο φακό, θέα στις πλούσιες καμπύλες της...

Η Kim σηκώνει βάρη και σηκώνεται αξημέρωτα για να παραμείνει γυμνασμένη και χωρίς κυτταρίτιδα.. Διότι το κορμί της είναι κεφάλαιο.. και αποφέρει εκατομμύρια δολάρια...

ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ

Η 39χρονη σελέμπριτι πήρε μισό εκατομμύριο δολάρια μόνο για μια ανάρτηση στο Ινσταγκραμ: Χάπια για την πρωινή ναυτία στην εγκυμοσύνη.

Η διαφήμιση δεν ήταν και τόσο νόμιμη επειδή δεν ανέφερε παρανέργειες.

Το πράγμα διορθώθηκε και η Κιμ συνεχίζει ακάθεκτη να προωθεί φαρμακευτικά προϊόντα με το αζημίωτο.


 
Η ΦΗΜΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΙΜ  

Η δαιμόνια μητέρα της Kim (που μανατζάρει και τις 5 κόρες της), παραδέχτηκε ότι η οικογένεια εκτοξεύτηκε όταν διέρρευσε βίντεο με την Kim σε ερωτικές περιπτύξεις με τον τότε φίλο της Ρέι Τζέι..

Λίγο μετά το βίντεο, οι Kardashians υπέγραψαν για το ριάλιτι που τις έκανε σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς. Ακούστηκε ότι η μητέρα τους είχε σκηνοθετήσει το ροζ βίντεο της Kim. Το αποτέλεσμα; Σήμερα η Kim 'αξίζει' 350 εκατ. δολάρια και η μικρή της κόρη, η 20χρονη Kylie, διεκδικεί το στέμμα της νεώτερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου στην ιστορία, κάνοντας πέρα τον βασιλιά του Facebook, Mark Zuckenberg.

 

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top