Sandra Bullock: Τα δάκρυα για τα υιοθετημένα της παιδιά

Η ηθοποιός μίλησε για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την Sndra Bullock στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας Ocean's 8

 

Σε δάκρυα ξέσπασε η Sandra Bullock μιλώντας για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Today» μίλησε για τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, τον 8χρονο Louis και την 6χρονη Laila, τα οποία, όπως τόνισε, είναι πια η πρώτη της προτεραιότητα.

Η μητρότητα δεν ήταν στα πλάνα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού. Όμως, όλα άλλαξαν μετά τον τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη το 2005. Τότε είχε ήδη μπει στη δεκαετία των 40. 

«Ήταν πολύ παράξενο. Κάτι μου είπε ότι το παιδί μου ήταν εκεί» ανέφερε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Το 2006, η Bullock και ο τότε σύζυγος Jesse James ξεκίνησαν τη διαδικασία υιοθεσίας για το μωρό Louis που τότε ήταν μόλις 3 μηνών.

Μετά το διαζύγιο/οικονομικό σκάνδαλο ανάμεσα στους δύο συντρόφους η διάσημη ηθοποιός οριστικοποίησε την υιοθεσία ως μονογονεϊκή οικογένεια. 

"Τον κοίταξα και είπα 'Ω, εδώ είσαι. Είναι σαν - ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί", είπε για να την πρώτη συνάντηση της με τον Louis. "Είναι σαν να ταίριαζε ακριβώς στην αγκαλιά μου. Με κοίταξε στα μάτια και ήταν απλά... φρόνιμο. Το παιδί μου ήταν φρόνιμο".

Από εκεί και έπειτα, η 53χρονη χολιγουντιανή σταρ, η οποία πρωταγωνιστεί στο Ocean's 8,  είναι ένας φύλακας άγγελος της Νέας Ορλεάνης από όπου κατάγεται ο Louis.

Aγόρασε ένα σπίτι στην Νέα Ορλεάνη και έχει δωρίσει χιλιάδες δολάρια σε ένα τοπικό γυμνάσιο που καταστράφηκε από τον τυφώνα. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top