Οι... εκπλήξεις στον "μοντέρνο" γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Δείτε όσα συνέβησαν στο γάμο Windsor

Όλο… εκπλήξεις ήταν ο πριγκιπικός γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το μεσημέρι του Σαββάτου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύτηκαν Meghan Markle και πρίγκιπας Harry - Ο παραμυθένιος γάμος στο κάστρο Windsor

O παραμυθένιος γάμος έγινε Σάββατο, πράγμα ασυνήθιστο! Η νύφη -διαζευγμένη και μιγάδα- φόρεσε τελικά νυφικό Givenchy και όχι Ralph & Russo. Η διαμαντένια τιάρα δεν ήταν της Diana αλλά της βασίλισσας Μέρι, γιαγιάς της Ελισσάβετ.

Διαβάστε επίσης: Τα δάκρυα του πρίγκιπα Harry στην εκκλησία που έγιναν... viral

Τη Meghan δε τη συνόδευσε ο πατέρας της, αφού λίγες μέρες πριν τον γάμο έκανε επέμβαση καρδιάς. Μπήκε μόνη της στο ναό και την παρέλαβε ο πεθερός της Κάρολος. Πρωτοφανές...

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το πρώτο φιλί ως... παντρεμένοι και η πομπή με την άμαξα

Πρωτιά και η ομιλία ενός μαύρου ιερέα της αμερικανικής επισκοπικής εκκλησίας... Φόρος τιμής στην Diana, η ομιλία της αδελφής της..

To ζευγάρι το βράδυ θα παραστεί στην έπαυλη Φρόγκμορ όπου ο Κάρολος θα παραθέσει δεξίωση για 200 άτομα.. Η Meghan με νυφική τουαλέτα αυτή τη φορά..

Όταν όλα τελειώσουν, θα επιστρέψουν στο παλάτι Κένσιγκτον όπου ανακαινίστηκε πτέρυγα 21 δωματίων για χάρη τους. Τους την παραχώρησε μάλιστα ξάδελφος της βασίλισσας, που έμενε εκεί ως τώρα.. Όσο για τον μηνα του μέλιτος; Δεν θα φύγουν αμέσως! Άγνωστο βέβαια πού θα πάνε!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top