Συγκλονίζει η Sandra Bullock: "Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 16 μου"

Σε συνέντευξή της

Sandra Bullock: "Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 16 μου"

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Sandra Bullock!

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία Ocean's 8 μαζί με τις Cate Blanchett, Anne Hathaway και Rihanna εξομολογήθηκε στο περιοδικό InStyle ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 16 ετών.

Ωστόσο, τότε δεν το είχε πει σε κανέναν καθώς νόμιζε ότι δεν θα την πίστευαν.

Η Bullock  πρόσφατα δώρισε 500.000 δολάρια στο κίνημα Time's Up και είναι μία από τις περισσότερες από 300 γυναίκες του Hollywood που στήριξαν στην έναρξη της πρωτοβουλίας, η οποία στοχεύει στην καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης.  

«Tο Time's Up δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς, είναι για τη μητέρα που έχει κακοποιηθεί και παρενοχληθεί σεξουαλικά και απλά προσπαθεί να είναι ασφαλής καθημερινά» ανέφερε στη συνέντευξή της ηθοποιός που είναι μητέρα δύο παιδιών και πρόσθεσε:

«Είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όλοι όσοι γνωρίζω έχουν υποστεί κάποια μορφή παρενόχλησης ή γνωρίζουν κάποιον που του συνέβη».

«Συνέβη και σε εμένα όταν ήμουν 16. Και παρέλυσα όταν σκέφτηκα αν θα με πιστέψει κανείς. Ειδικά εκείνη την εποχή...  Μέχρι πρόσφατα ήταν το θύμα που ήταν ντροπιασμένο, όχι ο δράστης» αποκάλυψε χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top