Μαγιάτικα στεφάνια και ανοιξιάτικα δώρα σε φοβερές τιμές στο KLOSTI!

Πάρτε ιδέες

Ιδέες για μαγιάτικα στεφάνια και ανοιξιάτικα δώρα

Θες να βάλεις την άνοιξη στο σπίτι ή στο γραφείο σου; Tα ωραιότερα μαγιάτικα στεφάνια είναι στο KLOSTI – το ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει τις σύγχρονες ελληνικές δημιουργίες που είναι εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση!

Πρώτη Μαϊου αύριο και το KLOSTI, το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα ιδιαίτερα ελληνικά δώρα, μας παρουσιάζει τα υπέροχα μαγιάτικα στεφάνια του, από ξύλο λιγαριάς και χειροποίητα κεραμικά λουλούδια: τόσο όμορφα, μοιάζουν με αληθινά! Διατίθενται σε δύο μεγέθη, ανάλογα με το χώρο που πρόκειται να τοποθετηθούν αλλά και το budget του καθενός!

Μικρό στεφάνι, με λιλά και μωβ χρωματισμούς

Εκτός από τα υπέροχα στεφάνια, το KLOSTI έχει ιδιαίτερα ανοιξιάτικα δώρα για όλους όπως κεριά, είδη σπιτιού και κοσμήματα! Μάλιστα, με τη γιορτή της Μητέρας να είναι προ των πυλών (Κυριακή, 13 Μαϊου), τι πιο ωραία ιδέα από ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο κερί ή ένα χειροποίητο κόσμημα σε ανοιξιάτικους τόνους;

Από την συλλογή του KLOSTI ξεχωρίσαμε το υπέροχο κερί νεκταρίνι και μέλι στο ιδιαίτερο ροζ δοχείο του!

 Αρωματικό κερί Νεκταρίνι και μέλι

Στο KLOSTI θα βρεις όμορφα και ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα για την μαμά σου αλλά και για εσένα, σε αισιόδοξα ανοιξιάτικα χρώματα!

Συλλογή από πλεκτά ανοιξιάτικα κοσμήματα 


Χειροποίητα βραχιόλια σε έντονα χρώματα και για όλες τις ώρες της ημέρας! Αγαπημένο το πράσινο!

Αλλά και ιδιαίτερα σαπούνια που θα της αρέσουν πολύ!

 Υπέροχα σαπούνια και gift sets

Την παραγγελία σας μπορείτε να την να την πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά στο website www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Φυσικά ό,τι επιλέξετε είναι όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο... να το προσφέρετε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top