Σάλος! Όργια και ναρκωτικά στο παλάτι του Buckingham

Οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου της ανιψιάς της Βασίλισσας Ελισάβετ, Lady Gabriella Windsor

Ακόμη και οι βασιλείς έχουν μία σκοτεινή – κρυφή ζωή. Η  ανιψιά της Βασίλισσας Ελισάβετ, Lady Gabriella Windsor, αδιαφορώντας για το πρωτόκολλο μετέτρεψε το  παλάτι του Buckingham σε άντρο ακολασίας.

Τις αποκαλύψεις κάνει ο Aatish Taseer, ο οποίος ήταν σύντροφος της άτακτης γαλαζοαίματης και κόρης του πρίγκιπα Michael of Kent από το 2003 και 2006.

Με άρθρο του στο «Vanity Fair» ο δημοσιογράφος περιγράφει τα σουρεαλιστικά χρόνια που έζησε μέσα στα παλάτια. «Κολυμπούσαμε γυμνοί στην πισίνα της βασίλισσας Ελισάβετ και παίρναμε έκσταση», αναφέρει ο Aatish Taseer.

Στη συνέχεια, περιγράφει το παλάτι του Kensington ως άγρια καταθλιπτικό. Για χρόνια ήταν το ησυχαστήριο της θλιμμένης πριγκίπισσας. Εκεί η πριγκίπισσα Diana πέρασε το υπόλοιπο της ζωής της σαν αυτοεξόριστη  ακούγοντας κλασσική μουσική τα βράδια.

«Τα διαμερίσματα και τα γραφεία με τα μαύρα τούβλα έμοιαζαν με κάτι ανάμεσα σε στρατιωτικό νοσοκομείο και γηροκομείο», λέει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Τώρα όλα μοιάζουν διαφορετικά στο παλάτι. Ζωντάνεψε ξανά. Τα δωμάτια έχουν πλημμυρίσει με γέλια από τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά. Σε ένα ξεχωριστό σπιτάκι στο χώρο του παλατιού μένουν και  ο πρίγκιπας Harry με την Μeghan Markle.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top