Όλγα Φαρμάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Δείτε τι "ανέβασε" στα social media

Φαρμάκη: ανάρτηση μετά την αποχώρηση από Survivor

Είχε δέιξει εδώ και μερικές εβδομάδες ότι είχε αρχίσει να μην αντέχει την πίεση και τελικά πήρε την απόφαση να αποφασίσει οικειοθελώς.

Μάλιστα, την απόφαση της Όλγας Φαρμάκης την ανακοίνωση ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι η παίκτρια των Διασήμων στο φετινό Survivor, θα κάνει βαλίτσες για Ελλάδα.

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, η fashion blogger έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ένας δύσκολος στίβος μάχης και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου για την Αγάπη σας, και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ένα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά. Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει», έγραψε στα social media.

 

 

 

Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ενα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει . . photo credits @yayhann #survivor2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top