Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Νέες λεπτομέρειες για το γάμο - Έτσι θα είναι η γαμήλια τούρτα τους

Τι ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι  επέλεξε ένα κατάστημα του ανατολικού Λονδίνου, το Violet Bakery , ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η Κλερ Πτακ για να παρασκευάσει τη γαμήλια τούρτα του.

Πρόκειται για μια τούρτα λεμόνι διακοσμημένη με άνθη κουφοξυλιάς (Σ.τ.Σ. η κουφοξυλιά με τα λευκά άνθη της είναι ένα δέντρο που συναντάται συχνά στην αγγλική επαρχία. Το σιρόπι από άνθη κουφοξυλιάς χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική).

"Θα είναι καλυμμένη με κρέμα βουτύρου και διακοσμημένη με φρέσκα λουλούδια", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. "Ανυπομονούν να μοιραστούν αυτή την τούρτα με τους προσκεκλημένους στον γάμο τους στις 19 Μαΐου".

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η Πτακ, είναι Καλιφορνέζα και εργαζόταν στο Chez Panisse του Μπέρκλεϊ υπό την σεφ Άλις Γουότερς προτού εγκατασταθεί στο Λονδίνο.

Ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση παρασκευάζοντας τούρτες στο σπίτι της και διαθέτοντάς τες προς πώληση στο Μπρόντγουεϊ Μάρκετ του ανατολικού Λονδίνου. Άνοιξε το Violet Bakery το 2010.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος γαλαζοαίματος και η πρώην ηθοποιός θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι της βασιλικής κατοικίας, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Πηγή βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top