Σήμερα η επέμβαση για τον Ηλία Βρεττό σε χέρι και μηρό

Τη Δευτέρα στη λεκάνη

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ηλίας Βρεττός, προκειμένου να υποβληθεί  σε μία διπλή επέμβαση.

Ο τραγουδιστής θα χειρουργηθεί στον μηρό και το χέρι, ενώ την Δευτέρα θα κάνει την επέμβαση στην λεκάνη.

 Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, έκανε ακόμα μια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Συγκεκριμένα, μέσα από το μήνυμά του στο Facebook αφότου ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, κάνει δημόσια έκκληση για αίμα προκειμένου όχι μόνο να βοηθηθεί ο ίδιος, αλλά και το έργο της αιμοδοσίας.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας. Αθήνα Τζάνειο νοσοκομείο. Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», έγραψε.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως παρότι ο Ηλίας είναι καλά αντιμετωπίζει μία μικρή αιμορραγία.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος ένα τραυματισμένο αγγείο αιμορραγεί, δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά τον ταλαιπωρεί.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top